Vállalatunk bemutatása
NyitólapVállalatunk tevékenysége / Vállalatunk bemutatása

Vállalatunk tevékenysége

A VOMET vállalat az 1994-ben történt megalapítása óta a legnagyobb és legjobb kínálattal rendelkező vállalattá fejlődött a szlovák piacon. Vállalatunkat a széles termékválaszték, és a termékek osztályozása-, illetve a vízelvezetés terén szerzett gazdag tapasztalatok teszik egyedivé.

Az általunk szállított termékek a bányaiparon, gépiparon, vegyiparon, élelmiszeriparon, építőiparon és építészeten kívül számos egyéb területen is felhasználásra kerülnek.

Szolgáltatásaink keretén belül konzultációkat folytatunk az ügyfeleinkkel és ingyenes tanácsadást nyújtunk számukra, valamint biztosítjuk az általunk forgalmazott összes termék szállítását és beszerelését.  

Vállalatunk megalakulása óta nagy hangsúlyt fektetünk az általunk szállított termékek  és szolgáltatásaink kiváló minőségének a biztosítására. Vállalatunknál 2006-ban bevezetésre került az STN EN ISO 9001:2001 szabványnak megfelelő minőségbiztosítási rendszer, amelyről tanúsítvánnyal rendelkezünk.

Cégfilozófiánk, és egyben a vállalatunk célja az, hogy a tevékenységünket az ügyfélorientáltság, a becsületesség, a partnerség és a kiváló szakmai felkészültség jellemezze.

Fotógaléria