Ék alakú sziták
NyitólapTermékekÉpítészeti elemek / Ék alakú sziták

Az egyedi dizájn kialakítású, profilos huzalokból készült, ék alakú sziták kivételesen új megoldásokat és az alkalmazások széles lehetőségét kínálják. Ezeket a termékeket méretre szabott kivitelben kínáljuk ügyfeleinknek és felhasználhatók padlórácsként, lépcsőfokokként, korlátbetétként, homlokzatborításként, falköpenyként, fűtő-és szellőztető berendezések fedeleként, hangszórók befedéseként, világítótestek árnyékolójaként, de különböző egyedi célokra is, akár presztízs értékű épületekben vagy más egyéb projektekben alkalmazva is.
A rácsok különböző szélességű és magasságú profilos huzalokból készülhetnek, oly módon, hogy megfeleljenek az ügyfelek egyedi igényeinek.

Felületképzési lehetőségek

Az ékes sziták esztétikus megjelenési formáinak a sokfélesége sokféle típusú felületképzéssel kombinálható, amelyek lehetnek:
-    fényezés
-    mattozás
-    a felület érdesítése csúszásgátló felület kialakítása érdekében
-    porszórt lakkozás, a RAL színskála szerinti színekben


Rögzítési módok

Az ügyfelek egyedi igényeinek megfelelően, számos rögzítési módot biztosítunk annak érdekében, hogy teljesítsük a rögzítésre vonatkozó műszaki és építészeti követelményeket és az esztétikus kialakítást.
-    rögzítő kapcsokkal történő rögzítés
-    rejtett, rúgós dip-rendszer segítségével
-    a rések közötti rögzítés útján
-    a keretbe történő rögzítés furatok készítésével
-    belső vagy külső függesztő elemek segítségével