Szolgáltatások
Nyitólap / Szolgáltatások

Szolgáltatások

Konzultációs tevékenység

Ügyfeleink számára konzultációs és tanácsadó tevékenységet kínálunk a termékeinknek az egyes felhasználási területeken való alkalmazásához.

Árukiszállítás

Igény esetén biztosítjuk a termékeknek Önökhöz történő kiszállítását. A kis darabszámú küldemények szállítását expressz szállítóvállalatok igénybevételével biztosítjuk, vagy pedig saját, 12 tonna össztömegű tehergépkocsink segítségével.

Műszaki tanácsadás

Szakembereink kérésre műszaki alapadatokat és tájékoztatást nyújtanak a termékeinkről és tanácsadással szolgálnak azok helyes alkalmazásához, műszaki felhasználásához és a megoldásokhoz.

Szakmai anyagok küldése

Ügyfeleink igényei alapján lehetőség van műszaki alapadatok (katalógusok) vagy pedig rendelkezésre álló minták elküldésére. A műszaki adatok elküldésének igénye esetén lépjen velünk kapcsolatba az elérhetőségi formanyomtatvány segítségével, amely ezen az oldalon található.

Szerelés

A kerítések esetében vállaljuk minden terméksorozat beszerelését.

Hírlevél küldése

Hírlevél igénylésével rendszeresen elküldjük Önnek az e-mail címére a termékekről, akciókról, kiállításokról szóló legújabb híreinket, valamint egyéb fontos tájékoztatóinkat. A hírlevél igényléséhez kérjük használja a nyitóoldalon található bejelentkezési formanyomtatványt.